Reply
New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎02-07-2018

HUE Quick Start Wizard Stuck at Checking Current Configuration

Good Day All,

 

I installed CDH 5.12.0 on Windows 10 (home edition) / i3 64 bit OS with 8 GB RAM.

 

When I click on Quick Start, the HUE Quick Start Wizard gets stuck at Checking Current Configuration. Please see attached image.

 

I will appreciate if somebody can help me resolve this issue.

 

Hue stuck.PNG

 

Thanks.

 

Regards,

-Shakeel

New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎02-09-2018

Re: HUE Quick Start Wizard Stuck at Checking Current Configuration

I was trying today, mine is stuck too. Did your issue got resolved?

 

if yes, Please tell me how then?

 

Thanks,

Smita

New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎02-12-2018

Re: HUE Quick Start Wizard Stuck at Checking Current Configuration

[ Edited ]

I've had the same experience using virtual box on OSX.

New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎03-03-2018

Re: HUE Quick Start Wizard Stuck at Checking Current Configuration

I'm also having same problem

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎05-02-2018

Re: HUE Quick Start Wizard Stuck at Checking Current Configuration

Hello, I'm facing the same issue here. I don't know if it helps, but here is my cloudera configuration :ConfigVirtualBox.png

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎05-02-2018

Re: HUE Quick Start Wizard Stuck at Checking Current Configuration

For people facing the same issue : have you find a solution to this problem ?

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎08-24-2018

Re: HUE Quick Start Wizard Stuck at Checking Current Configuration

Same issue with Ubuntu 18.04 host.

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎08-24-2018

Re: HUE Quick Start Wizard Stuck at Checking Current Configuration

Same problem with Ubuntu 18.04 host...

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎08-26-2018

Re: HUE Quick Start Wizard Stuck at Checking Current Configuration

anyone found a solution ? having the same issue :(
Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎08-26-2018

Re: HUE Quick Start Wizard Stuck at Checking Current Configuration

was this issue resolved ? Pls revert if sorted.  :)

Announcements