Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎11-29-2017

HUE Docker Image with HTTPS

Hi,

 

I followed the instructions and pull the HUE image. I then tried to configure https, and it does not work no matter what I do. When trying to access the HUE page with https, it simples says ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR, and when attempting to access the HUE page with http it says redirect not allowed. The console log shows the following, which seems to me as if HUE is not able to read the certificate. Any suggestion?

 

172.30.145.173 - - [29/Nov/2017 09:53:25] "POST /desktop/log_analytics HTTP/1.1" 403 -
[29/Nov/2017 09:53:25 +0000] _internal INFO 172.30.145.173 - - [29/Nov/2017 09:53:25] "POST /desktop/log_analytics HTTP/1.1" 403 -
172.30.145.173 - - [29/Nov/2017 09:53:25] "GET /static/desktop/ext/fonts/roboto-mono-400-normal.woff2 HTTP/1.1" 304 -
[29/Nov/2017 09:53:25 +0000] _internal INFO 172.30.145.173 - - [29/Nov/2017 09:53:25] "GET /static/desktop/ext/fonts/roboto-mono-400-normal.woff2 HTTP/1.1" 304 -
172.30.145.173 - - [29/Nov/2017 09:53:40] code 400, message Bad request syntax ('\x16\x03\x01\x00\xe8\x01\x00\x00\xe4\x03\x03Z\x1e\xf4$\xf2\xb6\x917\xd7\x9f\x13\x8a\x87R\x1b\xdc]>\x88NqR\xedZ\xa9\x81\x8f\x10\x10G\xac@\x00\x00&\x00\xff\xc0,\xc0+\xc0$\xc0#\xc0')
[29/Nov/2017 09:53:40 +0000] _internal ERROR 172.30.145.173 - - [29/Nov/2017 09:53:40] code 400, message Bad request syntax ('\x16\x03\x01\x00\xe8\x01\x00\x00\xe4\x03\x03Z\x1e\xf4$\xf2\xb6\x917\xd7\x9f\x13\x8a\x87R\x1b\xdc]>\x88NqR\xedZ\xa9\x81\x8f\x10\x10G\xac@\x00\x00&\x00\xff\xc0,\xc0+\xc0$\xc0#\xc0')
172.30.145.173 - - [29/Nov/2017 09:53:40] "??Z?$?7ן??R]>?NqR?Z???G?@&??,?+?$?#?" 400 -

Announcements