Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎10-03-2016

Impala, TThreadPoolServer: TServerTransport died on accept: SSL_accept: error code: 0

any one came across any of the below error?

 

i am trying to connect from microstrategy db tool to impala using ldap authentication.

 

I0323 16:23:24.494537 21913 thrift-util.cc:109] TThreadPoolServer: TServerTransport died on accept: invalid sasl status

Cloudera Employee
Posts: 770
Registered: ‎03-23-2015

Re: Impala, TThreadPoolServer: TServerTransport died on accept: SSL_accept: error code: 0

Hi,

We will need more info to see what is going on:

- are you using ODBC or JDBC
- in case JDBC, what connection strings are used
- in case of ODBC, what are the configurations for it
- have you tried to enable the TRACE log and see what errors are reported by driver?
- are you able to connect from impala-shell?
- is cluster kerberos enabled?
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎10-03-2016

Re: Impala, TThreadPoolServer: TServerTransport died on accept: SSL_accept: error code: 0

[ Edited ]

Here is the odbc setting we are using.

 

[impala_db]

Driver=/MSTRfiles/Hadoop/Impala/lib/ddimpala27.so

Description=DataDirect impala wire protocol

ArraySize=1024

Database=

DefaultLongDataBuffLen=1024

DefaultOrderByLimit=-1

EnableDescribeParam=0

Hostname= LoginTimeout=30

LoginID=

MaxVarcharSize=2147483647

Password= PortNumber=21050

RemoveColumnQualifiers=0

StringDescribeType=-9

TransactionMode=0

UseCurrentSchema=0

 

trace logs are not logging anything, the only place we see error is in impala logs "TThreadPoolServer: TServerTransport died on accept: SSL_accept: error code: 0" Yes kerberos is enabled but trying to login using ldap authentication. i am able to connect through impala-shell and toad for hadoop tool.