Support Questions

Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Celebrating as our community reaches 100,000 members! Thank you!

Atlas Taxonomy subterms are not displayed

avatar
Contributor

I created a subterm in Atals Web UI by selecting "Create Subterm" option under Catalogs. The message clearly displays subterm created. I can even retieve all the subterms using the api

http://host:port/api/atlas/v1/taxonomies/Catalog/terms

But they dont appear under Catalog dropdown menu.

On debugging I found Atlas to be calling an API

http://host:port/api/atlas/v1/taxonomies/Catalog/terms?hierarchy/path:.&_=1487799123750

which returns empty json

I changed this API to

http://host:port/api/atlas/v1/taxonomies/Catalog/terms?hierarchy/path:/

and this worked in my java application.

So I changed the URL building javascript TreeLayoutTerm.js to replace hierarchy/path:. -> hierarchy/path:/

Now the request that goes through web ui is something like

http://host:port/api/atlas/v1/taxonomies/Catalog/terms?hierarchy/path:/&_=1487799123750

But still it is fetching empty JSON.

Is this a bug of wrong path being sent to server or is there something I am missing like restart of depending services etc.

Any help would be highly appreciable

1 ACCEPTED SOLUTION

avatar
Expert Contributor
hide-solution

This problem has been solved!

Want to get a detailed solution you have to login/registered on the community

Register/Login
10 REPLIES 10

avatar
Contributor

@Nixon Rodrigues

hdp version for the sandbox working without the fix: 2.5.0.0-1245, atlas version: 0.7.0.2.5

hdp version for the cluster working with the fix: 2.5.3.0-37, atlas version: 0.7.0