Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Alert: Welcome to the Unified Cloudera Community. Former HCC members be sure to read and learn how to activate your account here.

CDH 5.9 missing log data for successful Oozie job

CDH 5.9 missing log data for successful Oozie job

New Contributor

Hi,

 

We are having problems with viewing logs for a successful Ozzie job running in a new CDH 5.9 Azure cluster. The job completes successfully but when trying to view the logs in Hue, the logs are empty (in the Hue-Oozie Dashboard).

 

The Oozie workflow which worked fine in CDH  5.8, contains only a Sqoop and Hive command.

 

Initially we tried to use the 5.8 workflow in 5.9, but got the following error message:

This workflow was imported from an old Hue version, save it to create a copy in the new format or open it in the old editor.

 

We re-created the workflow from scratch, but now there is nothing showing in the Log tab in the Hue-Oozie Dashboard.

 

Please see the attached images.

image1.pngimage2.pngimage3.png

 

Has anyone else ever experienced this?

3 REPLIES 3

Re: CDH 5.9 missing log data for successful Oozie job

New Contributor
Close and move to support portal

Re: CDH 5.9 missing log data for successful Oozie job

Is it the same as https://issues.cloudera.org/browse/HUE-5419?

Do you have the workflow.xml?

Re: CDH 5.9 missing log data for successful Oozie job

New Contributor

Is there any solution found for the above problem, I am experiencing the same issue.