Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Alert: Welcome to the Unified Cloudera Community. Former HCC members be sure to read and learn how to activate your account here.

Navigator UI not working

Highlighted

Navigator UI not working

New Contributor

We had reinstalled the Navigator service, but it's not working anymore. If i go to the :7187 address, it keeps saying: Navigator upgrade complete .. Continue.

I pressed a dozen times on Continue, and it's not working.

 


Screenshot 2020-03-30 at 11.26.41.png

1 REPLY 1

Re: Navigator UI not working

Super Collaborator

Hi @RonHartman ,

 

May I please know some background about your cluster by asking some questions?

1) What is your current Cloudera Manager version?

2) Did you recently do an upgrade of Cloudera Manager and Navigator? If so, what was the old version?

3) What is the reason behind of reinstalling Navigator service?

4) Before reinstalling, was the Navigator UI working?

5) What is your size of your Navigator data dir (Search the"Navigator Metadata Server Storage Dir" from CM UI) ?

6) What is the Java Heap Size you have set for Navigator Metadata Server?

 

If possible, please send some latest log snippets from the Navigator Metadata Server role log for us to review. The log can be found at:

Look for "Navigator Metadata Server Log Directory" in CM and go to the NAVMS host to get the log.

 

Thanks,

Li

 

Li Wang, Technical Solution Manager


Was your question answered? Make sure to mark the answer as the accepted solution.
If you find a reply useful, say thanks by clicking on the thumbs up button.

Learn more about the Cloudera Community:

Terms of Service

Community Guidelines

How to use the forum

Don't have an account?
Coming from Hortonworks? Activate your account here