Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise

Nifi UI configured to be accessed over HTTPS not displayed in Internet Explorer

Nifi UI configured to be accessed over HTTPS not displayed in Internet Explorer

New Contributor

I installed a Nifi 1.0.0 instance and configured the User Interface to be accessed over HTTPS.

I installed the client certificate in IE and Firefox.

Everything works fine with Firefox when connecting to https://host1:9443/nifi/.

When I try to connect using IE, the tab is correctly called "Nifi" but the Canvas is not displayed. Instead, a simple blue screen is displayed.

Have someone else had the same issue ?

Thanks and regards

3 REPLIES 3

Re: Nifi UI configured to be accessed over HTTPS not displayed in Internet Explorer

Hi @Nicolas Provenzano,

Can you please provide a screenshot of the "simple blue screen"?

Also, have you examined the output of logs/nifi-app.log and logs/nifi-user.log? These two files will contain substantial information about the operation of the application and user access events to the UI respectively.

Re: Nifi UI configured to be accessed over HTTPS not displayed in Internet Explorer

You can also use the IE Developer Tools to troubleshoot the network and resource loading to see HTTP response codes and diagnose a permissions/certificate problem.

Re: Nifi UI configured to be accessed over HTTPS not displayed in Internet Explorer

New Contributor

Hi @Andy LoPresto,

Thanks for your answer and advice.

I guess the issue comes simply from the fact that IE is not supported. My mistake !!

BR

Nicolas