Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Alert: Welcome to the Unified Cloudera Community. Former HCC members be sure to read and learn how to activate your account here.

Ozzie - stops a few seconds after starting.

Highlighted

Ozzie - stops a few seconds after starting.

New Contributor

Receiving the following errors:

Connection failed to http://ml-db-4.music-group.com:11000/oozie/?user.name=oozie (<urlopen error [Errno 111] Connection refused>)


Execution of 'source /usr/hdp/current/oozie-server/conf/oozie-env.sh ; oozie admin -oozie http://ml-db-4.music-group.com:11000/oozie -status' returned 255. Connection exception has occurred [ java.net.ConnectException Error while authenticating with endpoint: http://ml-db-4.music-group.com:11000/oozie/versions ]. Trying after 1 sec. Retry count = 1

Connection exception has occurred [ java.net.ConnectException Error while authenticating with endpoint: http://ml-db-4.music-group.com:11000/oozie/versions ]. Trying after 2 sec. Retry count = 2

Connection exception has occurred [ java.net.ConnectException Error while authenticating with endpoint: http://ml-db-4.music-group.com:11000/oozie/versions ]. Trying after 4 sec. Retry count = 3

Connection exception has occurred [ java.net.ConnectException Error while authenticating with endpoint: http://ml-db-4.music-group.com:11000/oozie/versions ]. Trying after 8 sec. Retry count = 4

Connection exception has occurred [ java.net.ConnectException Error while authenticating with endpoint: http://ml-db-4.music-group.com:11000/oozie/versions ]. Trying after 16 sec. Retry count = 5

Error: IO_ERROR : java.io.IOException: Error while connecting Oozie server. No of retries = 5. Exception = Error while authenticating with endpoint: http://ml-db-4.music-group.com:11000/oozie/versions



I have checked to see if there are any connections existing on port 11000, and there are not.

Not sure were to look to identify the issue and which ozzie log file to identify the potential issue.

Looked in the ozzie.log and see an issue with a table in postgres:

org.postgresql.util.PSQLException: ERROR: column t1.tgconstrname does not exist

Don't have an account?
Coming from Hortonworks? Activate your account here