Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise

Sandbox home page not working

Solved Go to solution

Sandbox home page not working

Rising Star

Hello guys,

My sandbox stop working after 2 months of using. My homepage and shell not work anymore, and I can't use Putty too.

I checked my ip with ifconfig -a:

14236-ifconfig.png

Any idea?

Thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: Sandbox home page not working

@Francisco Pires

It looks like something may have become corrupt. Here's a related docker issue (more explanatory than a solution) https://github.com/docker/docker/issues/18010 . A dmesg might help track things down

View solution in original post

5 REPLIES 5

Re: Sandbox home page not working

@Francisco Pires

Can you run the startup script (/etc/init.d/startup_script start) to make sure everything is up and running?

Re: Sandbox home page not working

Rising Star

@Edgar Orendain

"No shuch file or directory", any idea?

But i found with the systemctl command that sandbox.service failed.

14261-sandbox-failed.png

Re: Sandbox home page not working

@Francisco Pires

Ah yes, /root/start_scripts/start_sandbox.sh is the one I was referring to (sorry, was thinking of a different VM). Can you run this file and see where in the process it's failing? That'll tell us which component/service needs reseting or further inspection.

Re: Sandbox home page not working

Rising Star

@Edgar Orendain here is the trace after running the start_sandbox.sh:

14275-error-sandbox.png

Re: Sandbox home page not working

@Francisco Pires

It looks like something may have become corrupt. Here's a related docker issue (more explanatory than a solution) https://github.com/docker/docker/issues/18010 . A dmesg might help track things down

View solution in original post