Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Alert: Welcome to the Unified Cloudera Community. Former HCC members be sure to read and learn how to activate your account here.

Simple 'ls -l" hue-oozie SSH Action Node takes 10 minutes to run

Solved Go to solution

Simple 'ls -l" hue-oozie SSH Action Node takes 10 minutes to run

Explorer

A simple oozie [ cloudera 5.9 ] SSH action(ls -l) takes 10 minutes to execute or times out, though succeeds eventaully ..... Why

We have a sood size oozie server [ where the shh action executes from ] and another linux machine [ where the ssh action is remotely executed ], yet the time to execute takes nearly 10 minutes....the result is succesful ....eventually .  Is this normal?

 

i meet the same problem as here , 'CURL' is installed on each machine. but, i don't understand the meaning  of "Can you make sure that the target machine is able to send a GET request to the Oozie server"  replyed by Robert K.,and how can i test it?

 

how can i solved this problem? thank you very much!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: Simple 'ls -l" hue-oozie SSH Action Node takes 10 minutes to run

Explorer

thanks , i solved this problem by updating /etc/hosts file.   thanks

2 REPLIES 2
Highlighted

Re: Simple 'ls -l" hue-oozie SSH Action Node takes 10 minutes to run

Guru
Hi,

I am not sure if you have noticed Robert's response on the thread you mentioned. Run below command from the remote host to see if you can set response back to test if the GET command works:

curl http://oozie_host:oozie_port/oozie/v2/admin/status

Re: Simple 'ls -l" hue-oozie SSH Action Node takes 10 minutes to run

Explorer

thanks , i solved this problem by updating /etc/hosts file.   thanks