Support Questions

Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Celebrating as our community reaches 100,000 members! Thank you!

TEZ View- Queries tab doesn't show any query, though DAG is available. (After configuring http authentication with SPNEGO/Kerberos)

avatar
Super Collaborator

Hi,

I set up Ambari-server security https://docs.hortonworks.com/HDPDocuments/Ambari-2.1.2.1/bk_Ambari_Security_Guide/content/_configuri...

And followed https://docs.hortonworks.com/HDPDocuments/Ambari-2.1.2.1/bk_ambari_views_guide/content/section_kerbe... for setting up Tez view with Kerberos.

However, I'm not seeing any data in query tab anymore, though the same query gets listed in DAGs and all information is available there.

Before setting up my cluster for Kerberos, I saw the query tab populated with old/new queries.

Does someone know why this may be happening?

Thanks

screen-shot-2017-08-11-at-45052-pm.png

screen-shot-2017-08-11-at-45032-pm.png

screen-shot-2017-08-11-at-45121-pm.png

1 ACCEPTED SOLUTION

avatar
hide-solution

This problem has been solved!

Want to get a detailed solution you have to login/registered on the community

Register/Login
3 REPLIES 3

avatar
hide-solution

This problem has been solved!

Want to get a detailed solution you have to login/registered on the community

Register/Login

avatar
Super Collaborator

@Mugdha

One more thing, I was seeing the config versions for YARN, and in v1 (just after installation), yarn.acl.enable is set to false.

Is this property set to true while Kerberizing?

avatar

@tsharma In my cluster I do see that after enabling Kerberos yarn.acl.enable was set to true. I am not sure though..