Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Alert: Welcome to the Unified Cloudera Community. Former HCC members be sure to read and learn how to activate your account here.

When trying to install cluster via Ambari it's stopping blank at the step 9 (Install, Start and Test step). Any suggestions on why it's tuck at that step?

Solved Go to solution
Highlighted

When trying to install cluster via Ambari it's stopping blank at the step 9 (Install, Start and Test step). Any suggestions on why it's tuck at that step?

Explorer
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted

Re: When trying to install cluster via Ambari it's stopping blank at the step 9 (Install, Start and Test step). Any suggestions on why it's tuck at that step?

Guru

Hi @ajay vembu

I haven't seen this yet, are there any details in the ambari log files that would help narrow down the issue? If you want to try again, you can perhaps stop/start the ambari-server. If it happens again, it might be a good idea to clear it and start over:

ambari-server stop

ambari-server reset, then follow prompts

ambari-server start

View solution in original post

5 REPLIES 5
Highlighted

Re: When trying to install cluster via Ambari it's stopping blank at the step 9 (Install, Start and Test step). Any suggestions on why it's tuck at that step?

Guru

Hi @ajay vembu

I haven't seen this yet, are there any details in the ambari log files that would help narrow down the issue? If you want to try again, you can perhaps stop/start the ambari-server. If it happens again, it might be a good idea to clear it and start over:

ambari-server stop

ambari-server reset, then follow prompts

ambari-server start

View solution in original post

Highlighted

Re: When trying to install cluster via Ambari it's stopping blank at the step 9 (Install, Start and Test step). Any suggestions on why it's tuck at that step?

Explorer

hi @Sonu Sahi : After reseting the Ambari I was able to get back the installation screen again. Thanks

Highlighted

Re: When trying to install cluster via Ambari it's stopping blank at the step 9 (Install, Start and Test step). Any suggestions on why it's tuck at that step?

Guru

@ajay vembu Awesome, glad to hear. Best of luck with the remainder of the installation.

Highlighted

Re: When trying to install cluster via Ambari it's stopping blank at the step 9 (Install, Start and Test step). Any suggestions on why it's tuck at that step?

Mentor

@ajay vembu

Can you copy the URL open another window and replace 9 by 8 and hit enter to go back a step and see the reaction

Highlighted

Re: When trying to install cluster via Ambari it's stopping blank at the step 9 (Install, Start and Test step). Any suggestions on why it's tuck at that step?

Please post the error messages that you see in the web console. Right click anywhere on the page and click "Inspect" in Google Chrome to open Inspector. Clicking on console tab should show messages logged there.

Don't have an account?
Coming from Hortonworks? Activate your account here