Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Alert: Welcome to the Unified Cloudera Community. Former HCC members be sure to read and learn how to activate your account here.

Hue failed to start

Solved Go to solution
Highlighted

Re: Hue failed to start

@rbalam Look at line 373

Configure JobDesigner and Oozie

In the [liboozie] section of the configuration file, specify oozie_url, the URL of the Oozie service as specified by the OOZIE_URL environment variable for Oozie.

Re: Hue failed to start

Contributor

@Neeraj Sabharwal

I modified oozie_url but there is no difference. I am thinking to re-install HUE on this box, so do you have any document which would help me install HUE manually? This cluster has no internet, so i need to download all the binaries before I can install manually.

Highlighted

Re: Hue failed to start

@rbalam Your doc is not bad that you shared http://docs.hortonworks.com/HDPDocuments/HDP2/HDP-2.3.0/bk_installing_manually_book/content/ch_insta...

Make sure that you go through hue.ini settings again..

Highlighted

Re: Hue failed to start

@rbalam You have duplicated entries in your hue.ini for RM.

Highlighted

Re: Hue failed to start

Mentor

@rbalam

here you go, a bit more recent version of the document you followed

link

Highlighted

Re: Hue failed to start

@rbalam

You have duplicated entries in your hue.ini for RM.

View solution in original post

Don't have an account?
Coming from Hortonworks? Activate your account here