Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Alert: Welcome to the Unified Cloudera Community. Former HCC members be sure to read and learn how to activate your account here.

I've deployed HDP 2.6 in ambari but some config changes i left as default. When I change the configs in web UI it doesn't reflect in servers. Please help how to get it reflected in servers

Solved Go to solution
Highlighted

I've deployed HDP 2.6 in ambari but some config changes i left as default. When I change the configs in web UI it doesn't reflect in servers. Please help how to get it reflected in servers

New Contributor
 
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: I've deployed HDP 2.6 in ambari but some config changes i left as default. When I change the configs in web UI it doesn't reflect in servers. Please help how to get it reflected in servers

Super Mentor
@Saravana V

Can you please elaborate more on which changes are not getting reflected? How are you verifying that the changes are not getting reflected?

Do you see an icon in the ambari UI "Restart Required" (a small yellow refresh icon) on the components on which you made the configuration changes? Have you restart those components so that the config changes will be pushed to the host in which the components are running?

2 REPLIES 2

Re: I've deployed HDP 2.6 in ambari but some config changes i left as default. When I change the configs in web UI it doesn't reflect in servers. Please help how to get it reflected in servers

Super Mentor
@Saravana V

Can you please elaborate more on which changes are not getting reflected? How are you verifying that the changes are not getting reflected?

Do you see an icon in the ambari UI "Restart Required" (a small yellow refresh icon) on the components on which you made the configuration changes? Have you restart those components so that the config changes will be pushed to the host in which the components are running?

Re: I've deployed HDP 2.6 in ambari but some config changes i left as default. When I change the configs in web UI it doesn't reflect in servers. Please help how to get it reflected in servers

New Contributor
@Jay Kumar SenSharma

Thanks for your reply. Yeah I could see the option to restart the required services after modifying the configs.

Thanks much :)

Don't have an account?
Coming from Hortonworks? Activate your account here