Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise

NiFi 1.10.0 - PutEmail - Error on using parameter for SMTP password

Expert Contributor

Hi all,

tried to use the new parameter thing on PutEmail processor in 1.10.0.

PutEmail_parameter_error.png

 

Checked spelling and value a thousand times.

Doing the same thing with variables works fine.

Any help is appreciated!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

It means that there are issues and its not recommended to use it without realizing you may encounter inconsistencies.   I read up on this and it appears to only be an issue with some proccessors.   I would expect to see a 1.10.1 coming very soon to address the major bugs.

View solution in original post

4 REPLIES 4

I believe this is a bug in 1.10. Which has an active Jira to be fixed in next version.

 

1.10 is not ready for “production”...

 

 

If this reply resolved your issue please mark it as an accepted solution.

Expert Contributor

@stevenmatison 

Thanks for this information. Haven't found a hint to this problem.

 

1.10 is not ready for “production”...

In terms of parameter handling or what does this mean?

It means that there are issues and its not recommended to use it without realizing you may encounter inconsistencies.   I read up on this and it appears to only be an issue with some proccessors.   I would expect to see a 1.10.1 coming very soon to address the major bugs.

View solution in original post

Expert Contributor

@stevenmatison 

 

For the sake of completeness and to confirm your suspicions:
With NiFi 1.11.1 parameters also work in the PutEmail-Processor.