Support Questions

Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Celebrating as our community reaches 100,000 members! Thank you!

add node to the ambari cluster the next button not active in Assign Slaves and Clients window

avatar

I Add Node to cluster - Assign Slaves and Clients window doesn't go forward. (I want to add new node to the ambari cluster )

I have registered a host successfully. Put tick marks on the slaves and client boxes, however, unable to go forward after that. ( the <next> button not active )

How to enable the next button to continue the add node process

Michael-Bronson
1 ACCEPTED SOLUTION

avatar
Master Mentor
hide-solution

This problem has been solved!

Want to get a detailed solution you have to login/registered on the community

Register/Login
2 REPLIES 2

avatar
Master Mentor
hide-solution

This problem has been solved!

Want to get a detailed solution you have to login/registered on the community

Register/Login

avatar

I think i know the problem , I will explain , we reinstall again all 3 masters machines without to delete the workers machine from the cluster , now we want to add them back to the cluster , but we get warning about the current configuration on the workers ,

so my question is - how to re-delete the workers machine from the cluster in spite the masters machine are new machines?

what we can do in order to add the workers machine again to the ambari cluster?

* we have more then 20 workers machine that we need to add to the cluster , and they not deleted from the cluster before we reinstall the masters machine )

Michael-Bronson