Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise

In Ambari, the Quick Links for the service UI pages are returning a blank page with an address of about:blank. What is going on?

Expert Contributor

Manually entering a service URL in the browser will render the correct page.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Cloudera Employee

@terry@hortonworks.com I seem to remember having some issues with Quicklinks in Version 2.0.0/1 but I haven't seen an issues with 2.1.x. But this could be a how your cluster is configured, I was reading some of the 2.1.x JIRA's that if you have non-standard ports for services that there could be an issue. Do you think you can elaborate on your configuration?

Example of the bugs I saw: BUG-43906, BUG-44507

View solution in original post

3 REPLIES 3

@terry@hortonworks.com

Could you provide log files? Let's start with /var/log/ambari-server/ambari-server.log

Expert Contributor

There is nothing generated in the log when I make the selection. I changed the log level to info and it generated so much data everything was noise.

Cloudera Employee

@terry@hortonworks.com I seem to remember having some issues with Quicklinks in Version 2.0.0/1 but I haven't seen an issues with 2.1.x. But this could be a how your cluster is configured, I was reading some of the 2.1.x JIRA's that if you have non-standard ports for services that there could be an issue. Do you think you can elaborate on your configuration?

Example of the bugs I saw: BUG-43906, BUG-44507

View solution in original post