Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Alert: Welcome to the Unified Cloudera Community. Former HCC members be sure to read and learn how to activate your account here.

Question about input values when create clusters with Openstack

Solved Go to solution
Highlighted

Question about input values when create clusters with Openstack

Explorer

Dear team

I am trying to provisioning a new HDP cluster with Cloudbreak, but I have some questions about the input values.

1)I created 2 networks in the Web UI, like this:

5910-01-network.png

but these networks can't be selected when create new cluster.

5941-02-create-cluster-cannot-select-network.png

why did this happen?

2)[create cluster] => [Configure Cluster] tab => [Region]

I can only select "local", is there any other possible values? (03_create_cluster_region.png)

5942-03-create-cluster-region.png

3) Template

I created templates, but they can't be selected when I creating clusters.

(04_templates_created.png) (05_no_template_to_select_in_blueprint.png

)

5943-04-templates-created.png

5944-05-no-template-to-select-in-blueprint.png

Is there any wrong with my template settings?

Appreciate any help.

Thanks!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: Question about input values when create clusters with Openstack

Contributor

Hi @Shin So,

The problem is that your resources (network, template) are assigned to a platform 'ynw-dev' and I guess that your credential is not part of this platform. Please create a new credential and select the same platform.

4 REPLIES 4

Re: Question about input values when create clusters with Openstack

Expert Contributor

Hi @Shin So,

1, It looks a bug, which browser do you use? Is it possible to try it on a different one?

2, On Openstack local is the only option.

3, Like first one. If Cloudbreak saves the resource usually it os ok, so i suspect some browser issue.

Re: Question about input values when create clusters with Openstack

Contributor

Hi @Shin So,

The problem is that your resources (network, template) are assigned to a platform 'ynw-dev' and I guess that your credential is not part of this platform. Please create a new credential and select the same platform.

Re: Question about input values when create clusters with Openstack

Explorer

@bbihari Thanks for your comment. it worked

Re: Question about input values when create clusters with Openstack

Explorer

@bbihari Thanks for your comment. it work

Don't have an account?
Coming from Hortonworks? Activate your account here