Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise

Ranger Create Policy API returns 404

Explorer

I'm having trouble using the endpoint `service/public/v2/api/policy` to create policies (Returns 404) but I can get policy by id. Is there some special permission for that endpoint?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Contributor

I was able to create a policy successfully with the command-line in your post. There should be some log in one of these files: xa_portal.log, catalina.out, most recent access_log*.log. Can you check again?

This error could be due to incorrect JSON as well - if this is the cause, error details should be in catalina.out.

View solution in original post

7 REPLIES 7

Contributor

Can you take look at xa_portal.log to troubleshoot further? If you can send details of the REST API call made and the response, it can help find the root cause.

Explorer

No new logs from the request seem to appear in xa_portal.log. I'm doing: curl -iv -u admin:admin -H "Content-Type: application/json" -X POST http://localhost:6080/service/public/v2/api/policy -d @test.json

New Contributor

Can you post the contents of test.json? A malformed json file will result in a 404 error, as you described.

Contributor

any clues from catalina.out and access_log.*.log files?

Explorer

No new logs seem to show up when I send the request.

Contributor

I was able to create a policy successfully with the command-line in your post. There should be some log in one of these files: xa_portal.log, catalina.out, most recent access_log*.log. Can you check again?

This error could be due to incorrect JSON as well - if this is the cause, error details should be in catalina.out.

View solution in original post

Explorer

I was able to get it working after removing an extra bracket in my json. Thanks.