Support Questions
Find answers, ask questions, and share your expertise

can't open working page after login with certificate

Explorer
Success
Access Granted: Certificate authenticated. home 
This is what I see when I login with certificate. After pushing home button it redirects me again to login page. I have checked the logs couldn't find any error in server generated fils. Can anyone help me to troubleshoot it?
6 REPLIES 6

Community Manager

@armensano, if this is an issue with certification, your best course of action is to email certification@cloudera.com. The certification team will then look into the incident and reply to you directly.

 

@Dgati 



Regards,

Vidya Sargur,
Community Manager


Was your question answered? Make sure to mark the answer as the accepted solution.
If you find a reply useful, say thanks by clicking on the thumbs up button.
Learn more about the Cloudera Community:

Expert Contributor

Thank you @VidyaSargur.

 

If the user contacts our Certification Team, just like you kindly mentioned - thank you for that too - we will be able to further investigate and suggest options.

 

Best,

D.

Explorer

There is not need already, thank you for support!

Explorer

I had to reinstall the nifi (for other problem) and this problem disappeared. Thank you for advice!

Expert Contributor

Great, thanks for letting us know!

Master Guru

@armensano 

Just to make sure we are clear on your ask here.

You have a secured NiFi and NiFi-Registry installation that uses user/client certificates to authenticate your user via the mutual TLS handshake?

If that is the case, you should not be seeing a NiFi/NiFi-registry login window.

Can you share screenshots?
What do you see in the nifi-user.log when you attempt to access NiFi?

Thanks,

Matt

Take a Tour of the Community
Don't have an account?
Your experience may be limited. Sign in to explore more.