Support Questions

Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Celebrating as our community reaches 100,000 members! Thank you!

Ambari UI Login Issue user comes as null

avatar
Explorer

Prv account part of AD group is not getting sync'd to Ambari and default access is not working.

2020-01-07T15:18:15.345Z, User(null), RemoteIp(10.176.18.143), Operation(User login), Roles(
), Status(Failed), Reason(Authentication required)
2020-01-07T15:18:15.346Z, User(null), RemoteIp(10.176.18.143), Operation(User login), Roles(
), Status(Failed), Reason(Invalid JWT token)

Normal lanid works fine and both are part of same AD group which has admin privileges.

 

the login is direct and not via knox , another weird thing noticed is prv works fine for knox login

1 ACCEPTED SOLUTION

avatar
Explorer
hide-solution

This problem has been solved!

Want to get a detailed solution you have to login/registered on the community

Register/Login
3 REPLIES 3

avatar
Explorer

Just to add the LDAP sync for the AD group works fine for normal user and prv users doesn't reflect

avatar
Master Mentor

@singm125 

 

Which version of Ambari are you using ? 

I see that there is a JIRA opened and addressed in Ambari 2.7.4 for addressing the "null" user appearing in "ambari-audit.log" 

.

 

[JIRA] Ambari audit log shows "null" user when executing an API call : https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-25234

 

avatar
Explorer
hide-solution

This problem has been solved!

Want to get a detailed solution you have to login/registered on the community

Register/Login