Created on 01-09-2017 04:01 AM - last edited on 01-09-2017 05:47 AM by cjervis
I have sucessfully installed Kerberos and integrated with Cloudera Mnagaer, while starting the cloudera manager services i'm getting below error for Host Monitor and Service Monitor
Host Monitor error log
Jan 9, 5:24:56.202 PM ERROR com.cloudera.cmon.firehose.Main Error creating LevelDB timeseries store in directory /var/lib/cloudera-host-monitor/ts org.fusesource.leveldbjni.internal.NativeDB$DBException: Invalid argument: /var/lib/cloudera-host-monitor/ts/ts_entity_metadata: does not exist (create_if_missing is false) at org.fusesource.leveldbjni.internal.NativeDB.checkStatus(NativeDB.java:194) at org.fusesource.leveldbjni.internal.NativeDB.open(NativeDB.java:212) at org.fusesource.leveldbjni.JniDBFactory.open(JniDBFactory.java:168) at com.cloudera.cmon.tstore.leveldb.LDBUtils.openVersionedDB(LDBUtils.java:246) at com.cloudera.cmon.tstore.leveldb.LDBTimeSeriesMetadataStore.openMetadataDB(LDBTimeSeriesMetadataStore.java:149) at com.cloudera.cmon.tstore.leveldb.LDBTimeSeriesMetadataStore.<init>(LDBTimeSeriesMetadataStore.java:139) at com.cloudera.cmon.firehose.Main.main(Main.java:450)
Service Monitor error log
Jan 9, 5:24:56.475 PM ERROR com.cloudera.cmon.firehose.Main Error creating LevelDB timeseries store in directory /var/lib/cloudera-service-monitor/ts org.fusesource.leveldbjni.internal.NativeDB$DBException: Invalid argument: /var/lib/cloudera-service-monitor/ts/ts_entity_metadata: does not exist (create_if_missing is false) at org.fusesource.leveldbjni.internal.NativeDB.checkStatus(NativeDB.java:194) at org.fusesource.leveldbjni.internal.NativeDB.open(NativeDB.java:212) at org.fusesource.leveldbjni.JniDBFactory.open(JniDBFactory.java:168) at com.cloudera.cmon.tstore.leveldb.LDBUtils.openVersionedDB(LDBUtils.java:246) at com.cloudera.cmon.tstore.leveldb.LDBTimeSeriesMetadataStore.openMetadataDB(LDBTimeSeriesMetadataStore.java:149) at com.cloudera.cmon.tstore.leveldb.LDBTimeSeriesMetadataStore.<init>(LDBTimeSeriesMetadataStore.java:139) at com.cloudera.cmon.firehose.Main.main(Main.java:450)
What is the issue
Created 01-09-2017 08:03 AM
Created 01-09-2017 08:03 AM