Support Questions

Find answers, ask questions, and share your expertise
Announcements
Celebrating as our community reaches 100,000 members! Thank you!

Test connection getting failed while added Hive and other services in Cluster

avatar
Explorer

Hi All, 

 

Kindly help me in adding services to the cluster. I have been struggling to add Hive and other services as the Test connection is getting failed with the error. Able to find server and databases, and logon failed. 

 

The error in the scm logs state no pg_hba.con available for the host and user. However, have checked them all. 


Also, attached are the pictures as I work on a remote desktop where I cannot login to this platform. 


Kindly assist. 

 

Thanks, 
AnsarHive connection failed logs.pngHive connection failed.pngpg_hba conf file 2.pngpg_hba conf file.png

1 ACCEPTED SOLUTION

avatar
Master Collaborator
hide-solution

This problem has been solved!

Want to get a detailed solution you have to login/registered on the community

Register/Login
3 REPLIES 3

avatar
Explorer

@jsensharma 

@MattWho 

@Shelton 

 

I understand this might be a stupid question but I am struggling to proceed in addition of the services. I am looking for an assistance, as I got some deliverable responsibilities today. 

I appreciate your time and response on this. 

Thanks, 
Ansar

avatar
Master Collaborator
hide-solution

This problem has been solved!

Want to get a detailed solution you have to login/registered on the community

Register/Login

avatar
Explorer

@venkatsambath 

 

Thanks for the assistance. I followed the same some time back and it worked, I had to add my ip address where postgresql is installed. That worked for me. 

 

Appreciate your help.

 

Thanks.

Ansar